Din totalleverandør innen reparasjon ved skader på bil

Vi utfører alle typer reparasjoner

Kontakt oss

Med godt samarbeid som grunnlag

Skadesenteret Sogn AS ble etablert i 2003 som et samarbeid mellom de to største bilforhandlerne i Sogn, Toyota Sogn og Berge & Co. Vi har et velutstyrt verksted på Kaupanger, og har erfaring med utbedring av alle typer skader og mangler på bil.

Et veletablert bilverksted

Vårt bilverksted består av tre avdelinger, og vi tilbyr et komplett sett av løsninger gjennom egen opprettingsavdeling og lakkavdeling, og kan ta hånd om alle bilskader.

I tillegg til utbedring av bilskader kan vi utføre reparasjon eller skift av bilglass, plastreparasjon samt taksering av skader. Med andre ord kan vi på vårt bilverksted i Sogn tilby et bredt utvalg løsninger som dekker de aller fleste behov på området.

Kompetente fagfolk med høy yrkesstolthet

For tiden har vi 12 kvalifiserte medarbeidere ansatt hos oss. Dette er fagfolk med solide kompetanser innen deres respektive fagområder, og med lang fartstid i bransjen kan du alltid forvente løsninger over vanlig standard.

Som en aktør med høy yrkesstolthet er det naturlig for oss at vi holder vår kunnskap kontinuerlig oppdatert og prioriterer kundeservice høyt. Vi strekker oss med andre ord så langt som mulig for å imøtekomme alle dine ønsker og behov.

Sertifiseringer og godkjenninger

Medlem av

NBF logo

Norges Bilbransjeforbund 

Skadespesialist logo

Skadespesialist

Skadespesialist er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet Skadespesialist er en kvalitetsstandard for skadereparasjon fra Volkswagen. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard gjennom årlig revisjon og sertifisering.

Skadeverksted 02

Et verksted som kan tilby alle skadereparasjoner, inkludert omfattende skader slik det defineres i kjøretøyforskriften § 7-2. g.

Våre samarbeidspartnere

Avis logo

Telefon: 57 72 50 80

Hertz logo

Telefon: 57 72 50 80

Våre ansatte

Leif Inge

Leif Inge

Daglig leder | Takstmann

Tom Aage

Tom Aage

Verksmester/takstmann

Martin

Martin

Kundebehandler/deleansvarlig