Lakkering av bil

Vi tilbyr billakkering av høy faglig kvalitet

Kontakt oss

Har du fått riper i lakken?

Vi tror oppskriften på fornøyde kunder er en god kombinasjon av kvalitetsprodukter, faglig kompetanse og god service. Våre lakkerere har lang erfaring innenfor sitt felt, og sitter dermed på kompetansen som kreves for å utføre arbeid med høy presisjon og av høy kvalitet.

Miljøvennlige produkter

Vår lakkavdeling har et lakkanlegg som oppfyller myndighetens miljøkrav, og benytter lakkmerket Glasurit ved lakkering. Glasurit er en av verdens fremste produsenter av billakksystemer, og en foregangsaktør når det kommer til miljøvennlige lakkprodukter.

Slik gjør vi det

Vi har fire forarbeidssoner som brukes til å klargjøre bilen for lakkering. Her sliper, sparkler og sandblåser vi, slik at vi får en glatt og jevn overflate å jobbe med. Dermed sikrer vi at resultatet blir best mulig. Etter grunnbehandlingen påføres lakken i vår lakkabin.

Vi gjør prosessen enkel og smidig for kundene våre

Vi er svært opptatt av at billakkeringen skal utføres på en profesjonell måte. Samtidig ønsker vi at prosessen skal oppleves smidig for deg som kunde.

Har du dekning for leiebil i forsikringen din, og behov for et midlertidig kjøretøy mens arbeidet på bilen utføres? Gi oss beskjed om dette ved bestilling, så kan vi bestille en leiebil til reparasjonsdato.

Vil du bestille lakkering av bil?

Kontakt oss i Skadesenteret Sogn for en hyggelig prat om dine behov!

Ta kontakt