Bilskade

Vi hjelper deg når uhellet er ute

Kontakt oss

Lakkering

Hvis du opplever å få en lakkskade, anbefaler vi å utbedre denne umiddelbart, og vi tilbyr lakkering av bil etter skade. Vi har lang fartstid i bransjen, og utfører lakkjobber med høy presisjon og faglig kompetanse.

Det er flere grunner til at det er fornuftig å lakkere over ved bilskade. Ved salg av bil er for eksempel det estetiske uttrykket viktig. Selv om det kun er snakk om en liten ripe i lakken, kan verdien på bilen reduseres betraktelig. En liten ripe kan også være starten på større rustproblemer. Å lakkere bilen umiddelbart etter en bilskade, bør derfor være et åpenbart valg.

Taksering

Skadesenteret Sogn AS utfører taksering av bilskade etter trafikkuhell. Vi takserer alle typer bilskader, uavhengig av omfang, både for privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskaper.

Vi gjør det enkelt for deg når uhellet først har vært ute. Du trenger bare å fylle ut skademeldingsskjema og opplyse om skadenummer når du kommer inn med bilen, så tar vi oss av det formelle rundt taksering, direkte med ditt forsikringsselskap.

Uavhengig av omfanget på skaden, er du velkommen til vårt komplette skadesenter for en taksering. Vi tar gjerne en prat om eventuelle utbedringer, og setter om ønskelig opp et uforpliktende pristilbud.a

Psst …

Har du fått skader på en av glassrutene på bilen, anbefaler vi at du skifter den så raskt som mulig.

Bilglass

Oppretting

Vi står for biloppretting om du vært ute for en bilulykke eller på et annet vis fått bulker eller riper i lakken, uansett hvilket bilmerke og modell du har. Vi hjelper deg med alle typer skader, fra den minste ripe til nært totalhavari. Med høyt kvalifiserte ansatte innen biloppretting, både for karosseri og lakkering, kan du trygt overlate bilen din i våre hender.

Våre ansatte har lang erfaring, og utfører jobben raskt og effektivt. Vi har seks dyktige faglærte hos oss som arbeider med biloppretting, og benytter oss av moderne hjelpemidler slik at du kan få den hjelpen du har bruk for når du trenger den.

Reparasjon

Vi er det lure valget når du skal reparere en bilskade. Vi har et avansert og moderne verksted hvor vi utfører alt innen oppretting og lakk.

Å reparere bilskade kan bety alt fra riper i lakken til omfattende karosseriskader etter kollisjon. Uansett hva det dreier seg om, sørger vi for å reparere bilskade etter de høyeste standardene.

Vi tilbyr høyt kompetansenivå, og med vår lange fartstid i bransjen vet vi hvilke løsninger som gir de beste resultatene. Hvert oppdrag krever sin egen tilnærming, og med vår erfaring og spisskompetanse kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med reparasjon av bilskade. Vi benytter utelukkende produkter og verktøy fra nøye utvalgte leverandører, og dette bidrar til prikkfrie resultater – hver gang.

Har du særlige ønsker og behov i forbindelse med å reparere bilskade, kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg.

Vil du vite mer om våre bilskadetjenester?

Ta kontakt